Design a site like this with WordPress.com
Začnite

F.A.Y.N. ZA PODJETJA

…ustvarite F.A.Y.N. delovno klimo

Delavnice za zaposlene,
na katerih se veliko smejimo in dobro jemo.

F.A.Y.N. delavnice za zaposlene so premišljeno zastavljeni in individualno prilagojeni programi za dvig motivacije, povezanosti in učinkovitosti med zaposlenimi.

F.A.Y.N. filozofija temelji na pogovorih in pridobivanju novih znanj ter življenjskih izkustev, zato bodo zaposleni uživali ob inspiracijskih storytellingih, zvočnih kopelih, stand-up lekcijah, gibalnih spoznanjih ter kulinaričnih in glasbenih poslasticah. To je edinstven pristop, ki ga ne boste zasledili nikjer drugje.

fayn kulinarika

Kulinarična izkušnja

Edinstvenost F.A.Y.N. programov je v kulinariki, ki je obvezen del vsakega zabavnega ali poglobljenega dela v skupini. Hrana je izbran dodatek inovativnim načinom povezovanja delovnega tima.

5 – 10 F.A.Y.N. modulov

Najmočnejša točka F.A.Y.N. programov je povezovanje udeležencev na najrazličnejše načine. Bodisi skozi igro bodisi skozi zanimive meditacije in učenje novih stvari, kamor spadajo stand-up komedija in umetnost mehkobe giba.

Zabavna samorefleksija

Smisel F.A.Y.N. filozofije je vrniti se nazaj po otroško radovednost in pogum ter tako v sebi prebuditi svoje izvorne želje in potlačene strasti. Tako dosežemo dvig motivacije za življenje, s tem pa tudi za delo in učenje.


Navdušeni smo nad Majino pozitivno energijo, nad hrano, ki smo je bili deležni, in nad enostavnostjo vsebin, ki
so bile res F.A.Y.N.!”

zaposleni podjetja Mikro+Polo d.o.o.


PODJETJA, KI SO ŽE ZAUPALA
F.A.Y.N. FILOZOFIJI

Delajmo F.A.Y.N. skupaj!

%d bloggers like this: