F.A.Y.N. PREMIUM


F.A.Y.N. | Butični premium programi za duhovno rast in še mnogo več…

Odlično! Želite se prijaviti na enega izmed domiselnih, duhovitih in celostnih programov za prebujanje sreče v sebi. Pa poglejmo, kaj vam je na voljo:

CELOLETNI PROGRAM PREBUJANJA F.A.Y.N. PREMIUM

Namen: Skozi uživanje življenja odkriti svoje najmočnejše skrite želje in prebuditi energijo za njihovo uresničitev. Ob tem spoznati nove, isto misleče ljudi ter postaviti nova prepričanja o svojem poslanstvu. Skozi F.A.Y.N. pot, na katero stopimo v tem programu, spoznamo, kako bi v resnici radi živeli in kaj moramo narediti, da do tega pridemo.

F.A.Y.N. delavnice

Začetek: MAREC 2022

Kaj vključuje cena: Vse zgoraj naštete sestavine nepozabnih dogodkov, zagotovoljeno prijetno vzdušje zaradi majhnosti skupine, 1 individualna F.A.Y.N. coaching ura na mesec, vavčer za 50 € za nadaljne coachinge oziroma terapije ter dodatna mini F.A.Y.N. presenečenja na srečanjih. Oh, ja, da ne pozabimo: + vključitev v zaprto klubsko FB skupino F.A.Y.N. PREMIUM, kjer se bodo delili odlični brezplačni nasveti za življenje, delile se bodo vstopnice na zabavne in posebne dogodke ter viharile ideje za boljši svet.

Potek: 1 sobota/nedelja na mesec, od 9. do 17. ure, marec-junij & september-december

Število prostih mest: 15

Redna cena: 1150 €
EarlyBird (prijave do 15. februarja): 720 €
Prijateljska (v primeru dveh prijav na eno ime): 890€/prijava
Možnost plačila na obroke: 10 x 115 EUR

PRIJAVA NA F.A.Y.N. PREMIUM:

S klikom na gumb “Prijava” boste oddali neobvezujočo prijavo. Vaše mesto bo rezervirano šele, ko boste vplačali izbrano ceno oz. prvi obrok. Takoj po oddani prijavi bomo z Vami vzpostavili stik preko elektronske pošte in Vam posredovali račun.


KRATKE IZKUSTVENE F.A.Y.N. DELAVNICE

DATUMI

Če še niste povsem prepričani, da ste se pripravljeni predati v polletni program, se lahko udeležite tudi priložnostnih izkustvenih delavnic “F.A.Y.N. izkušnja”. Termine in lokacije teh delavnic najdete TUKAJ.

%d bloggers like this: